Közösségi program portál
és helykereső

Blues Joy & Dead Farmers Blues Band a házban

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Na ilyen sem volt még, de MOST!

A Nyugi Kertben egymás után két zenekar lép fel, akik igazán tudják mi is az a Blues. A színpadon a Blues Joy és a Dead Farmers Blues Band.

A kezdetben öttagú "Blues Joy" zenekar 2016 nyarán alakult és kezdte meg próbáit Orosházán. 2017 nyarától működik az együttes a jelenlegi felállásban Dudás Bence szájharmónikás, Adamik János gitáros, Ulrich József basszusgitáros - énekes, és Bogdánffy Csaba dobos közös zenélésének és a blues zenét kedvelő hallgatóság örömére. A zenekar repertoárjának javarésze feldolgozásokból áll, melyben egyaránt megtalálhatók a blues zene korai nagyjainak, valamint mai modern blues előadóknak a dalai, zenéi.

Dead Farmers Blues Band:
A The Dead Farmers Blues Band 2015 áprilisában alakult. Az alapító tagok, Dudás Bence szájharmonikás és Pataki Rebeka basszusgitáros volt. A többi tag megtalálása nem volt könnyű feladat, bár a szólógitárosunk, Horváth Bálint már a kezdetektől fogva megbízható zenésztársunk. A trió sok énekest kipróbált, végül Toronyai Mária személyében, megtalálta a zenekar hangját. Fél évig gyakoroltunk és csiszolódtunk össze dob nélkül, miután csatlakozott csapatunkhoz Béres Balázs. Ebben a felállásban már lassan egy éve zenélünk együtt. Repertoárunkba klasszikus blues dalok mellett ismertebb dalok feldolgozásai is szerepelnek. Fiatalos lendülettel vágunk neki minden egyes koncertnek, hogy egy jó estét szerezzünk a közönségnek.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.