Közösségi program portál
és helykereső

Bernard Slade: Jövőre, veled, ugyanitt 1-2. rész - Nyári Színházi Esték a Városháza udvarán

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Július 8. 20:30 - 1. rész
Július 9. 20:30 - 2. rész

Doris, boldog házasságban élő asszony, a kaliforniai Oakland-ből. George, nős könyvelő, New Jersey-ből. A férfi és a nő véletlenül fut össze egy kaliforniai tengerparti fogadóban, ahová Doris egy vallási közösséghez, míg George egy üzleti partneréhez érkezik. Találkozásuk másnapján arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát.

Mindkettejükkel először fordult ez elő, ám ettől a pillanattól fogva nem utoljára. Különös szerelmi kapcsolat kezdődik kettejük között, melynek lényege, hogy évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt. Azután mindketten mennek a dolgukra. De vajon meddig mehet ez így?

Évekig futott a Brodway-n, sikeres film is készült belőle Hollywoodban. Ez a romantikus vígjáték születése óta egyike a legnépszerűbb, a legtöbbet játszott daraboknak a világon.
Az előadás során szemtanúi lehetünk egy kalandos, már-már groteszk szerelemnek, amely évtizedeket ível át, miközben különböző élethelyzetekben, más-más nő és férfi jelenik meg előttünk. Doris és George kapcsolata amellett, hogy bővelkedik helyzetkomikumokban, tükröt tart emberi kapcsolataink és szerelmi életünk elé is.
Hazánkban először Sztankay István és Schütz Ila vitte sikerre Bernard Slade művét. A kedves nézők egy nívós, igényes, hiteles és rendkívül szórakoztató produkciónak lehetnek szemtanúi, amire garancia a két főszereplő Bánfalvy Ági és Harmath Imre személye is, akik már eddigi színpadi, televíziós és filmes alakításaikkal is igazolták tehetségüket velősebb és könnyedebb műfajokban egyaránt. Előadásunk töretlen sikere bizonyítja, a Slade által a darabban felvetett megannyi kérdés és probléma időtállóságát, emberi kapcsolataink, a szerelem és a házasság tekintetében egyaránt.

Szereplők:
George: Harmath Imre
Doris: Bánfalvy Ági

Fordította: Szántó Judit
Dramaturg: Sződy Szilárd
Díszlet: Gulyás Imre, Urbanek Attila
Jelmez: Rományi Nóra
A rendező munkatársa: Balog László
Rendező: Horváth Csaba


Jegyár elővételben: 2900,-Ft, a rendezvény napján: 3500,-Ft.

Bérlet: 5000,-Ft (1. és 2. rész) (csak elővételben!)

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi moziban és a Ticketportal országos hálózatán (www.ticketportal.hu), valamint előadás előtt 1 órával a helyszínen.

Esőhelyszín: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső-Tisza part 2.
13528828 1181193788578749 5723692708940495974 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.