Közösségi program portál
és helykereső

Bemutatkozik a Szegedi Premier Művészeti Szakgimnázium

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Mindenkit szeretettel várunk a Szegedről Szegediekkel programsorozatunk első vendégeivel!!!!
A belépés DÍJTALAN!
A beszélgetést Büky Beáta Színművésznő moderálja.

Bemutatkozik a Szegedi Premier Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola!
A gimnázium 2013 óta működik Szegeden, idén ballag az első érettségiző osztály, akikkel a hagyományteremtés a cél. Az iskoláról beszélgetünk Kulcsár Sándor igazgatóval és a tanárokkal, valamint a diákok táncos, és könnyűzenei műsorukkal mutatkoznak be.
Külön szeretettel várjuk a pályaválasztás előtt álló 7-8. osztályosokat, akik a művészi pálya iránt érdeklődnek, hogy megmutassuk, miért érdemes náluk tanulni.

A Premier Művészeti Szakgimnázium 2010-ben kezdte meg működését. A diákok szórakoztató zenész, és kortárs,-kortárs modern tánc tanszakon tanulhatnak.
A nappali rendszerű képzés időtartalma: 4+1 év. A párhuzamos képzés keretében a tanulók 4 év alatt az érettségi vizsgára, az 5. évfolyamon az Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakmai vizsgára készülnek (OKJ).
A szakképzés lehetőségének kapuja nyitva áll minden zene illetve tánc szerető ember számára.
Képzési időtartam esti tagozaton érettségi után 2 év. A képzés sikeres elvégzését követően ami szakvizsgával zárul lehetőség adódik a felsőfokú szakképesítés elvégzésére ami a szórakoztató zenész I. képzés esetében 2 év, illetve a kortárs,-modern tánc I. képzés esetében is 2 évet jelent.
Az intézményünk célja, küldetése a modern művészetek magas szintű oktatása mely Magyarországon egyedülálló. Iskolánkban tanulható szakok keresettek Európa és világszerte. Az új szórakoztatóipar megköveteli a magas szintű ismereteket mind a zene mind a tánc terén.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.