Közösségi program portál
és helykereső

Belvárosi Mozi Ünnepélyes Megnyitó

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Ezennel ünnepélyesen meghívunk a Belvárosi Mozi teljes körű felújítását követő megnyitóra és filmvetítésre!

Legyél az elsők között, akik bejárják újjászületett filmszínházunkat!

A mozi 1920-as átadója óta most került sor először ilyen nagyszabású, az épület minden részletét érintő munkálatokra. Az eredeti állapot visszaállítását célozva tágas terek nyíltak az aulában, a két kisebb moziterem már belülről elérhető, belakjuk az alagsort is. Pincétől a padlásig lifttel is közlekedhetünk, akadálymentesen megközelíthető a mozi bármelyik része. Teljes körűen megújult az energetikai rendszer, magában foglalva a fűtést, a nyílászárókat és a szellőzést. Új hangrendszert és hangszigetelést kapott a Zsigmond Vilmos terem, a vadonatúj székekről nem is beszélve. Több mosdó és egy ruhatár szolgálja majd a kényelmeteket.

Tavaszra újabb meglepetéssel készülünk: akkor nyílik meg a VR Mozi és a Filmes Élménytár az első emeleten és a pincében. A második emeleten egy VR Game Room is helyet kap majd.

Addig is ne habozzatok, gyertek és ünnepeljetek velünk december 18-án!

Filmvetítést is adunk ajándékba, egy romantikus komédiát, a MÚLT KARÁCSONYT, melyet George Michael Last Christmas c. száma ihletett, az Oscar-díjas Emma Thompson (Értelem és érzelem, Igazából szerelem) írta, Paul Feig (Egy kis szívesség, Koszorúslányok, A kém) rendezte, a főszereplő pedig Emilia Clarke (Trónok harca) és Henry Golding (Egy kis szívesség, Crazy Rich Asians).
A filmben George Michael zenéje hallható, ráadásul eddig kiadatlan dalok is a legendás Grammy-díjas művésztől.

A vetítés ingyenes, de online foglaláshoz kötött. Helyet ezen a linken tudtok foglalni: https://cutt.ly/Ge3mCI2

Várunk szeretettel!

78877306 10156721998567304 2289938397424254976 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.