Közösségi program portál
és helykereső

Az ősember világa kiállítás az ÁRKÁD-ban

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Az ősember világa kiállítás az ÁRKÁD-ban
2017. május 5-28-ig

A titokzatos letűnt világok – köztük az ősemberek kora – napjainkig izgalmas kérdéseket vetnek fel, és foglalkoztatják a tudósokat, valamint a hétköznapi embereket is. Elérkezett az idő, hogy a fantázia és némi kreativitás segítségével a régmúlt idők elbűvölő óriásai visszatérjenek és bűvkörükbe vonjanak gyereket, felnőttet egyaránt!

Az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpontba májusban megelevenedik az ősi világ. Látványos interaktív kiállítás invitálja időutazásra látogatóinkat. Minden korosztályt lenyűgöző tárlatra készüljenek, mely során megelevenedik a több tízezer éve Földünkről kihalt ősemlősök világa. A Közép-Afrikában kifejlődött mamutok – amelyek később feltűntek Eurázsiában, Észak-Amerikában, majd Szibériában is –, a kardfogú tigris, a barlangi medve és az ősemberek életének izgalmas jeleneteit kísérhetjük végig, miközben számos érdekes és értékes információval is gazdagodhatunk. A kiállításon felállított „szigeteken” négy jelenet idézi meg az ősemberek világát a tudományos leírásokból szerzett ismeretek alapján. A berendezett jelenetek az ősemberek világába engednek bepillantást, megismerhetjük az életmódjukat, fejlett vadásztechnikájukat. A díszlet különlegessége, hogy egy részébe besétálhatnak a látogatók, bekukkantva a primitív barlangrajzokat is őrző barlangba, s részlet gazdag, monumentális, mozgó és hangokat adó állatfigurák mellett barangolhatnak az érdeklődők. Fémvázra felépített testükön latex „bőr” feszül, arra modellezték a szőrzetet, amely a gondos kidolgozásnak köszönhetően nagyon élethű. A kiállítás legnagyobb állata, a barlangi medve több mint 3,5 m magas. S hogy a nálunk töltött percekről örök emlék is maradjon, a kialakított fotósarokban látványos képeket is készíthetnek egy elejtett trófea mellett. A kiállítás idején számos szórakoztató programmal is kedveskedünk a gyerekeknek. A kisebb-nagyobb gyerekeket játszóház is várja, ahol meglovagolhatják a gyapjas orrszarvút, kirakózhatnak, színezhetnek, kézműves programokon alkothatnak, vagy épp kipróbálhatják az ügyességüket. A tárlat természetesen ezúttal is ingyenesen látogatható.

Rendezvényeinken kép- és hangfelvételek készülnek, melyeket bevásárlóközpontunk saját online és nyomtatott megjelenési felületein használ fel.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Matricagyűjtés indul!
Szerezd meg az összes matricacsomagot, és ragaszd be őket a matricagyűjtő albumba!

A matricacsomagok gyűjtéséhez mindössze annyit kell tenned, hogy bemutatod az ÁRKÁD üzleteiben május 5. és 28. között legalább 1.000 Ft összegű vásárlást igazoló bizonylatot Információs pultunknál. Így máris tiéd lehet elsőként egy matricás album és három matrica, majd minden további vásárlás után egy-egy újabb matricacsomag!
Bővebb információ és részletes programok weboldalunkon: http://www.arkadszeged.hu/rendezveny/783

Váruk sok szeretettel hívd meg barátaid is! ;)
18237865 1651029491592758 3362787718869879797 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.