Közösségi program portál
és helykereső

Az LMBTQ könnyűzene története

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Az LMBTQ könnyűzene története – a 20. század második féltől napjainkig.

Te is táncra perdülsz, ha meghallod a Macho Macho Mant a Village People-től? Szeretsz nosztalgiázni Freddie Mercury dalain vagy a Pet Shop Boyst hallgatva? Akkor itt a helyed az LMBTQ könnyűzenei előadásunkon! 😉

Az LMBTQ-közösségre ható ikonikus dalokat és az LMBTQ-előadóművészek munkásságát ismerhetitek meg a pop- és rockzenében.

Ezenfelül megtudhatjátok, hogyan lett a könnyűzene egy szórakozóhelyeket kialakító, formáló tényező az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és hazánkban.

Kovács Mercédesz előadása.

KOVÁCS MERCÉDESZ
Közösségszervező, újságíró. A Szegedi LMBT Közösségért Csoport közösségszervezője, szegedi és Szeged környéki LMBTQ személyek demokratikus jog és érdekérvényesítésével foglalkozik. A csoport a legnagyobb vidéki szervezetek közé tartozik, a városban havi szinten kerülnek megrendezésre szexuális és nemi kisebbségek jogaival, szórakoztatásával kapcsolatos képzések és események.

Az előadás az LMBT Történeti Hónap keretében, a Szegedi LMBT Közösségért Csoport szervezésében, a Civil Kollégium Alapítvány támogatásával valósul meg.

Helyszín:
Grand Café Mozi és Kávézó – moziterem
http://www.grandcafe.szeged.hu

A belépés ingyenes – de adományt elfogadunk. 😉
51053091 1877312689061775 6598919901128163328 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.