Közösségi program portál
és helykereső

Az igazi kenyér titka - kovászos kenyér előadás a Kapcában

Hozzáadás a Google naptáramhoz
MÁRCIUS 5-én Fekete Gergő, az Artizán Pékség tulajdonosa, az “Igazi kenyér” kampány élharcosa, egy virtuális kenyérkészítésen vezet végig bennünket, mely során beszél az összetevőkről és azok fontosságáról.
Természetesen az előadás végén meg is kóstolhatjuk a nem virtuális kenyeret.

Az Artizán az “Igazi kenyér” kampány vezetője, és több más pékséggel együtt arra törekszik, hogy kiváló minőségű, adalékanyag nélküli pékáru kerüljön az asztalunkra. Ahogy Gergő meséli:
“Fontosnak tartjuk, hogy minden Család asztalára igazi kenyér kerüljön.”

Ismerjétek meg Gergőt és az Artizánt még jobban:
http://artizan.hu/
http://gastroturismo.hu/gasztro/artizan-pekseg/

Majd ismerjétek meg az igazi kenyér titkát is a Kapcában.

MÁRCIUS 19-én pedig Ormós Gabi, a Kovászlabor blog és a mára már több ezer lelkes tagot számláló KovászLabor Facebook csoport elindítója érkezik hozzánk, aki szerint:
„A kovász nagy tanító, csúnya kenyér pedig nincs.”
https://kovaszlabor.blog.hu/

Ormós Gabriella hat éve lett a kovász rabja, az elmúlt években több mint ezer embert, házipékeket, séfeket és pékeket tanított meg a kovászos kenyeret sütni a Jenői Pékségben. Vállalatvezetőből lett a KovászLabor közösség vezetője, kommunikációs területen szerzett tapasztalatát ma a kovász és az egészséges kenyér szolgálatában kamatoztatja.

Előadásából megtudhatjátok,

- mitől egészséges a kovászos kenyér és miben különbözik élesztős társaitól?
- mi okozza ezt a felfokozott érdeklődést a jó kenyér iránt?
- mi történik mindeközben a pékségek házatáján?
- mi történt a híres magyar gabonával az elmúlt 60-70 évben?
- ... és végül miből tudod, hogy 40-es éveid elején egy szép napon váltanod kell...

#akovászösszeköt

Jelentkezés: mindkét eseményre telefonos helyfoglalás szükséges!
Az előadások ára: 3.490 Ft
52908201 2358216661075921 4212236669576806400 n
HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.