Közösségi program portál
és helykereső

Az ember működésének láthatatlan irányítója - az emberi testmező - előadő: Bognár Éva

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A NES terápia a XXI. század holisztikus terápiás rendszere. A testünkben lévő és körülölelő mezőkben ott rejlik minden ami velünk kapcsolatos.

Válaszai hatnak test- lélek-szellem szinten, segítenek a minket érő környezeti stressz oldásában.

 Beszélgetőtárs : Bognár Éva, NES terapeuta

Háziasszony:  Princzkati

 A betegség többnyire egy nem megfelelő, elakadt  energia materializációja, ami lélek szinten kezdődik a helytelen érzelmek és gondolatok által. Amint a gondolkodás és érzelmi mintázat a megfelelő mederbe terelődik, a betegség jó eséllyel eltűnik.

A NES terápia alapja a  kínai medicina és a kvantumfizika.   Az ember megközelítését a szakrális geometriától kezdi  -  a szellem szintjétől a test felé haladva. Tóth Zsolt  kutató fizikus könyvében ezt így fogalmazza meg:

 „A valóságot ugyanis a szokások adják, vagyis azok az eljárások, algoritmusok, amit folyton ismételgetünk. Vagyis a szokások kialakítása az az öntükröző módszer, ami a fraktál világunkat jelenti. A fraktál algoritmusának az ismétlései, a szokásoknak a megváltoztatása a súlypontot eltolja.” (Tóth Zsolt: Az emberiség eszmélése)

Mindez hétköznapibb nyelven:

valóságunkat, létünket, boldogságunkat avagy boldogtalanságunkat, egészségünket a napi tevékenységeink, gondolataink, érzelmeink (vagyis fraktál mintázataink) ismételgetései hozzák létre!

Ha szokásainkat, érzelmi mintázatainkat, hiedelmeinket  tudatosan és kitartóan megváltoztatjuk, komoly esélyünk van arra, hogy javítsunk egészségünkön, életminőségünkön......a többit személyesen...

 A program a Közéleti Kávéház keretein között valósul meg.

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.