Közösségi program portál
és helykereső

Az ember mint ökoszisztéma – vendégünk Prof. Duda Ernő!

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Hamarosan újabb izgalmas előadással folytatjuk a Mentor(h)áló és az IH közös szervezésében megvalósuló Pedagógiai esték c. sorozatunkat!

Vendégünk Prof. dr. Duda Ernő biológus, immunológus, genetikus szakember, az SZTE ÁOK Orvosi Biológiai Intézet nemzetközi színtéren is ismert és elismert egyetemi tanára.

Prof. dr. Duda Ernő előadása révén betekintést nyerhetünk egy alig tíz éves új tudományág eredményeibe!

Vajon tudjuk-e, hogy az ember szervezetében élő sejteknek csak alig tizede emberi sejt?

A többi idegen (igazi migráns).

Mit tudunk erről az – akár negyvenezerféle – élőlényről, akikkel együtt élünk, akik befolyásolják egészségünket, öregedésünket, hangulatunkat, akár még gyermekeink tulajdonságait is?

Izgalmas tudományos felfedező utazás a mikrobiom világába, amely a velünk, bennünk, rajtunk élő, bennünket tápláló, védő, időnként kihasználó mikrobák összessége.

A bennünk, rajtunk, körülöttünk élő világ, “az idegenek” megismerése nagyon izgalmas mindannyiunk számára – most itt a lehetőség, hogy mindezt egy kitűnő szakember “idegenvezetésével” tegyük 🙂
Izgalmas téma és remek előadó vár ránk ezen az estén is!

Az előadás időpontja: 2017. november 13. hétfő 18.00
Az előadás címe: Az ember mint ökoszisztéma
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

Jegyár: kedvezményes: 1.200,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 1.800,- Ft

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban (http://www.ihrendezvenykozpont.hu/event/1336) és a www.ticketportal.hu weboldalon (https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=36238)

Izgalmas világ, melyre mindannyian kíváncsiak vagyunk – most itt a lehetőség: az előadás során egy fantasztikus tudású professzor közérthető nyelven vezet be bennünket az emberi mikrobiom rejtelmeibe, így ezen az estén egy újabb “tudományos ismeretterjesztő csemegének” lehetünk tanúi.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.