Közösségi program portál
és helykereső

Amigod koncert - ELMARAD!!!

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A koncert technikai okok miatt elmarad. A megváltott jegyek december 4-ig visszaválthatók a helyszínen, az online vásárlóknak pedig visszautalásra kerül az összeg. 

 

Az Amigod Köteles Leander side-projectje, melyben a metal világából kilógó zenei ötleteit valósítja meg barátaival: Czifra Miklós (gitár), Fábri András (gitár), Maczák Márk (dob), Miklósy Krisztián (szintetizátor). Mindnyájan hatalmas rajongói a 80-as években fénykorát élő synthwave, közismert nevén szintipop muzsikáknak, és ebben a formációban ez nyer teret – összefűzve a rockos megoldásokkal, és a fanyar, a tragédia és a komédia határán egyensúlyozó szövegekkel.

A csapat különösen a videóklipjei által tett szert nagy népszerűségre: a „Hősöd” és az „Este van” jóval több mint 1 millió, míg a „Taníts meg élni” és a „Love Story” videói 500 ezer feletti megtekintéssel rendelkeznek a YouTube-on. Emellett az Amigod felvételeit a hazai rádiók is előszeretettel műsorra tűzik: a „Hősöd” 17 hazai rádióban szól(t), míg a „Love Story” a MAHASZ Rádiós játszási listáján a 13. helyig jutott.

A zenekar első albuma 2015. október 24-én jelent meg „Love Story” címmel, amit aznap este élőben be is mutattak az A38 Hajón. Feldolgozták az Imagine Dragons „Warriors” dalát, amit a 2015-ös Esport Fest Hungary eseményen a magyar japándob együttes, a Kiyo Kito Taiko társaságában adtak elő. Ugyanebben az évben a Fonogram díjátadó gálán az Eddával közösen játszották el élőben Pataky Attiláék „Elhagyom a várost” szerzeményét.

2017 késő tavaszán debütált a vadonatúj Amigod dal („Rómeó”), amely 9 hazai rádióban szól rendszeresen.

2018 elején a zenekar meghívást kapott a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató rendezvény 8 fellépője közé, melynek keretén belül május 5-én a budapesti Akváriumban állhattak színpadra – ebből az alkalomból csatlakozott a zenekarhoz Miklósy Krisztián, aki Quixotic néven a 80-as évek szintipop zenéi előtt tisztelgő szettjeivel elismert szereplője a színtérnek.

Április utolsó napján debütált az Amigod friss szerzeménye, a „Szeress reám”, amelynek nagyszabású klipjét többek között Tenerifén forgatták.

A nyáron a zenekar számos fesztiválon (Sziget, Campus, VOLT, Strand) adott koncertet, ősszel pedig Budapest mellett 3 vidéki nagyvárosba (Debrecen, Szeged és Győr) is eljutnak. Ti is jöttök, ugye?!

https://www.youtube.com/watch?v=3v02-nqZwUM

https://www.youtube.com/watch?v=SroRKQbphzE

https://www.youtube.com/watch?v=WYHhLpg_ZyU

A rendezvény weboldala.

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.