Közösségi program portál
és helykereső

Ambient Night - Hideg Roncs // Live Animal Transport // NAQOY

Hozzáadás a Google naptáramhoz
End Hits presents:
Dream Sequence Ambient Night, Vol. 2

Kikapcsolás a Karácsonyi fergetegből, szépen fokozatosan. Indulunk a zajos, ipari megoldásoktól a klasszikus, Brian Eno-i lebegős hangulatú ambientet idéző hangképekig. Mindezt hangszerekkel, pedálokkal, effektekkel és számítógépekkel, valamint a vizuális élményre rásegítve, vetítéssel a Grand Café mozivásznán. Az alábbi zenekarleírások éppen fordított irányban szerepelnek.


| Hideg Roncs |

>>Experimental, noise, drone, ambient<<

Közel három évtizedre visszanyúló duóformáció, két basszer, samplerek és minden, ami elképzelhető, tételekre bontott kompozíciók, elmerülés a tér és lélek dimenzióiban, tagjai a hazai underground két kultikus alakja: Rácz Mihály (Második Látás fanzine) és Broder Ferenc. A kezdeti idők aktivizmusa után, mikor is keresztül-kasul utazták kontinensünket, különböző terekben, foglaltházakban sokkolva a hallgatóságukat radikális experimentális-noise zenéjükkel, vagy éppen a hazai közönségüket flexelték le, napjainkra – igen sok éves kihagyás után visszatérve – zeneileg csendesebb vizekre eveztek.

https://soundcloud.com/hidegroncs
Mélyinterjú a csapattal az End Hits blogon: http://endhits.hu/hideg-roncs-interju-az-emberek-nem-merik-elengedni-a-fantaziajukat/

| Live Animal Transport |

>> Live electronic workshop & project<<

„2014 óta küzdenek az egyszerű emberek a bonyolult gépekkel. Jönnek az élő állatok és delejes szerkezetek zengenek nem zene zengzeteket, melyekre remek kedved kerekedhet.”

https://soundcloud.com/live-animal-transport


| NAQOY |

A Larrnakh (nemzetközi hírű magyar neo-folk zenekar) basszistájának drone, noise, industrial, ambient projectje, élőben gitáros zenésztárssal kiegészülve.

https://naqoy.bandcamp.com/album/draaa-e-pZenekari támogatás / Band support: 1200 huf
46520486 10156083477567613 2274060199683686400 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.