Közösségi program portál
és helykereső

Alone In The Moon ✘ Marmunsk ✘ Meggie ► Pulzus Café Szeged

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Marmunsk:
Grunge / heavy rock / metal zenekar Nyíregyházáról Budapestre költözött srácokból. A hangos gitárok és a szarkasztikus szövegek azt a benyomást keltik, hogy talán Jeff Buckley is valami ilyesmit művelt volna, ha Kelet-Európába születik. Idén márciusban jelentkeztek első, "Wish I Could Blame It All On You" címre hallgató nagylemezükkel, melyet a Pulzus Café színpadán is bemutatnak tavaszi turnéjuk során. Érdemes elcsípni őket ezen a kivételes eseményen!

Alone in the Moon:
Az Alone in the Moon egy budapesti rockzenekar, erős grunge, punk és stoner hatásokkal. A Hangfoglaló Program támogatottjaként 2018-ban jelent meg az önpusztító budapesti éjszakákról szóló Ruin Pop című második lemezük, melynek dalai nem is szólalhatnának meg autentikusabb helyen mint a szegedi Pulzus Caféban.

Meggie:
Színesre pingált gitárok, batikolt pólók, Hendrix, Kurt Cobain és a Tame Impala világát egyszerre megidéző dalok – így foglalható össze egy mondatban a Meggie világa. A Stoner leveskockaazzal indult, hogy a pszichedelikus szólt a grungeosnak, aki hozta a jazzistát, aki ezt WAPon megüzente a kísérletezőnek, hogy alapítsanak olyan zenekart, amibe mindezt beleteszik. Így született meg a Meggie, amely erőteljes pszichedelikus és stoneres vénát képviselve kísérletezik a jókedvűen komolytalan hangokkal.

Halló: https://youtu.be/8weLIBoXk68
57154789 1563694117093911 5446616064358088704 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.