Közösségi program portál
és helykereső

Almási Kitti: Az önbizalom

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Almási Kitti klinikai szakpszichológust talán nem szükséges sokak számára bemutatni: több könyv szerzője és társszerzője, tudományos és ismeretterjesztő előadásokat tart, a televízióban és lapok hasábjain segít az embereknek eligazodni a lélek útvesztőiben.

Hamarosan visszatér Szegedre - most első ízben a Pedagógiai esték sorozat berkein belül -, hogy újabb nagyszerű előadással segítsen bennünket a lélekápolásban és építésben.

Az előadás időpontja: 2018. május 15. kedd 18.00
Az előadás címe: Az önbizalom
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

Teltházra készülünk, időben szerezzétek be a jegyeket, mert lemaradtok! A jegyértékesítés várható kezdete: 2018. március 7.

Jegyár: kedvezményes: 1.800,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 2.500,- Ft

"A kudarcok egyik legfőbb oka az önbizalomhiány. S ez nem egyszerűen azért van, mert a családban keveset dicsérik a gyermeket, és sokkal gyakoribb, hogy a hibáira hívják fel a figyelmet. Még aki otthon elég önbizalmat kap is, amikor kikerül ebbe a kemény világba, ahol sajnos az emberek – tisztelet a kivételnek – nem azon vannak, hogy felemeljék, segítsék egymást, hanem azon, hogy a másik letaposása árán jussanak előre, annak az otthonról hozott kevés kis önbizalma is szertefoszlik."

Fontos, mindannyiunkat érintő probléma - nagyszerű előadó!

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.