Közösségi program portál
és helykereső

Alkalmi járat koncerten vendég, a Milagro (Santana Tribute)

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Gyuricza Sándor szegedi zenész nagyszerű ötletéből évek óta működik egy szabad zenei társulás.
A baráti kör részben a résztvevők saját zenei ambícióinak továbbfejlesztésére, részben alakalmi produkció létrehozására jön össze. Zeneileg a klasszikus, a rock, a reggae, a funky és a blues zene igényes darabjainak feldolgozásaiból áll össze a műhelymunka eredményeként az aktuális műsor.
Ezen az estén elsősorban a vendéglátói szerep miatt, csak 40 perces új műsorra jelentkezik a csapat.
A tavalyi nagy sikerű, On The Wall,(Pink Floyd Tribute) vendégjátéka után, most egy igazi latinos Fiesta hangulatot teremtő csapatot lát vendégül, a MILAGRO /Santana Tribute/ együttest.
https://www.youtube.com/watch?v=1IOpWb7BR9M&t=146s
https://www.facebook.com/MilagroHungary/videos/1182313681865784/


Amit a MILAGRO-ról tudni érdemes:

Carlos Santana zenéjét milliók szeretik világszerte. A latin ritmusok, a dallamok, a napfény, ami zenéjéből árad, hatással van szinte mindenkire. Először csak a lábak indulnak el, a kezek, majd a fej mozdul meg, végül az egész test táncol.
A dalok a stúdióban tökéletesen szólnak, viszont a koncerten élnek igazán. A pillanat szabadsága, kreativitása teljesen áthatja koncertjeit, mert mindig azt játssza, ami az adott pillanatban benne van, és ez maga a csoda.
Ezzel a szemlélettel alakították meg a MILAGRO-t.
A repertoárukat úgy állították össze, hogy alkalmasak fellépni bármilyen rendezvényen.
Koncertjeiken megszólalnak Carlos Santana legismertebb dalai (Europa, Samba Pa Ti, Black magic woman), de helyet kapnak frissebb szerzeményei is (Corason Espinada, Into the night, Smooth), a kubai ritmusoktól a rockig számos stílust megszólaltatnak stílusosan, hitelesen.
A kellően populáris, de emellett dallamos, igényes hangszerelésű dalokat nem csak eljátsszák, hanem egy valódi Santana koncertet varázsolnak a színpadra, annak minden kellékével együtt.

Jegyár: elővételben 1500 Ft, a koncertek napján 1800 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a www.ihrk.hu weboldalon!

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.
29473089 1814881778543277 1384489064417198080 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.