Közösségi program portál
és helykereső

Agykontroll tanfolyam: Stresszkezelő és elmefejlesztő módszer (április 22-23. és április 29-30.)

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Oktató: Domján András


Részvételi díj:

A 40 órás, 4 napos agykontroll-tanfolyam részvételi díja 44 000 Ft, magyarországi nappali tagozatos diákoknak és nyugdíjasoknak a részvételi díj 29 000 Ft, a gyermektanfolyamot végzett hallgatók részvételi díja 25 000 Ft.
A korábban tanfolyamot végzettek előre megvásárolt napijeggyel juthatnak be ismétlőként a kurzusra. A napijegy ára 5 000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 3 000 Ft. Napijegy vidéken a jegyárusító helyeken kapható, kizárólag az agykontrollos igazolvány felmutatása mellett.

A részvétel alsó korhatára 14 év. Papok, lelkészek, rabbik, szerzetesek, valamint érvényes munkaszerződést felmutató hitoktatók – előzetes jelentkezés után – ingyen vehetnek részt a kurzuson.

A képzés menete:
Az oktatás az első napon reggel 9:00 órakor kezdődik és 18:30-ig tart, a második, harmadik és negyedik napon a képzés 8.30-kor kezdődik és 18:00 óráig tart. Az előadás kb. 75 perces blokkokban zajlik 20 perces szünetekkel, kivéve az ebédszünetet (13:00 óra körül), amely 45 perces.

A képzést sikeresen elvégző hallgató nemzetközi érvényű diplomát és arcképes igazolványt kap, amellyel a kurzust Magyarországon és külföldön is kedvezményes áron megismételheti. A diploma és arcképes igazolvány a hallgatót arra is feljogosítja, hogy a későbbiekben jegyet vásárolhasson az agykontroll-továbbképző kurzusokra.

Fontos tudnivalók:
Az agykontroll-tanfolyamra vásárolt jegy csak annál az oktatónál használható fel, akinek a neve a jegyre van nyomtatva!

Gyermek-agykontroll-igazolvánnyal rendelkezők csak a gyermek-agykontroll-tanfolyamon vehetnek részt ismétlőként. A gyermek-agykontroll-igazolvány nem jogosít felnőtteknek indított továbbképző kurzus látogatására.

Elveszett agykontroll-igazolvány pótlásához az alábbiak szükségesek:

  • 1 db igazolványkép,
  • nyilatkozat arról, hogy melyik oktatónál, melyik évben, melyik városban végezte el az agykontroll-tanfolyamot,
  • akkori név és cím,
  • 3000 Ft kezelési költség.
  • Elvesztett agykontroll-tanfolyami jegyeket nem áll módunkban pótolni.

Megkezdett agykontroll-tanfolyam csak annál az oktatónál folytatható, akihez az eredetileg megvásárolt jegy szól.

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.