Közösségi program portál
és helykereső

Ágens Társulat: Úr-kurzus (vendégelőadás)

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Ágens Társulat: ÚR-KURZUS avagy középkori csínytalanságok uraknak

Korlátozott nézőszám!
Az előadás időtartama: 60 perc.

Középkori és párkapcsolati csínytalanságok uraknak és érdeklődő hölgyeknek. A férfiak szerelmi gyakorlatát jól ismerő, kivételes bölcsességgel megáldott kurtizán előadásában bővítheti tudását a nőkről. Női ismeret kúra erejük teljében lévő vagy épp ’megfáradt’ férfiaknak, fiúknak, apáknak, nagyapáknak. Olyanoknak, akik még nem tettek le arról, hogy jártasságot szerezzenek a nők megértésében és történeteik feldolgozásában. Ha fél egyedül megmártózni a középkor és a ma erotikájában, hozza asszonyát is!

Humor és szakirányú képzettség Zina kurtizán színházi szerelmi okosításában!

Az Ágens társulat aktív színházi csoport. Ágens immár 20 éve foglalkozik művészettel, színházi előadások létrehozásával. A kortárs művészet kikerülhetetlen alakja. 
Rengeteg előadás, színházi akció, koncert fémjelzi tevékenységét Budapesten, vidéken és külföldön is. Dolgozott Svájcban a nemzetközi hírű Magma Firetheater-rel, a Gergye Krisztián társulattal, Meredith Monkkal, a Trafóban, a MU Színházban, a Szkénében, a Jurányi Közösségi Házban, stb..., folyamatosan vannak bemutatói Párizsban egy francia társulattal, diákoknak Beavató színházi eseményeket (Amúgy Rómeó és Júlia) és Szerelmi mesterképzőt tart.

Jegyárak:
elővételben: 2000 Ft
helyszínen 2500 Ft
Jegyárusítás augusztus 21-től a ZUG-ban.

https://www.facebook.com/events/1641534632565783/?fref=ts

Helyszín: ZUG színház és művészeti tetthely (Szeged, Gyertyámos utca 4.)

Crw 0237 Crw 0233 Crw 0241  c3 81genskurtiz c3 a1n3  c3 81genskurtiz c3 a1n  c3 81gens

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.