Közösségi program portál
és helykereső

A virtuális valóság és az augmentált valóság alkalmazása

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Szakmai találkozónkon bemutatunk egy speciális prezentációt, amit az Agóra Screenwall szolgáltatással komponáltunk. Témája a virtuális valóság és az augmentált valóság alkalmazása a marketingkommunikációban.

Vendégeink számára a legalkalmasabb idősáv kiválasztása érdekében, kétszer tartjuk meg az előadást, 10 órától és 17 órától.

Helyszín:
Szent-Györgyi Albert Agóra – Informatórium (2. emelet),
Szeged, Kálvária sgt. 23., a parkoló a Gogol utca 32. felől közelíthető meg.
http://www.agoraszeged.hu/

Reméljük felkeltettük érdeklődését és elfogadja meghívásunkat!

R.S.V.P.
Kapcsolat: Rózsa Péter +36706164011 rpeter@agoraszeged.hu

Az Agóra Screenwall egy egyedülálló, vizuáltechnikai szolgáltatás, amivel cégének, termékeinek, szolgáltatásainak, projektjeinek prezentációját egy újabb dimenzióban valósíthatja meg.

Kommunikációs rendszerünk megtervezésekor fontos szempont, hogy a tartalomhoz milyen vizualitást párosítunk, annak milyen a színvonala, stílusa és mennyire kreatív. Partnereink, a célközönség figyelmét is vizuális ingerek felhői befolyásolják folyamatosan, így nyilvánvaló, hogy szervezetük védekezik, és erősen szelektálja az információkat. Ez a védelmi rendszer csak az értékesnek vagy izgalmasnak vélt információkat engedi át, hasznos tartalmak, információk sokszor fennakadnak e szűrőn, mert azok nem megfelelő látványvilágba voltak becsomagolva.

Intézményünk azt az eszközt biztosítja Önnek, amellyel kitágíthatja prezentációinak horizontját, olyan bemutatót alkotva, melynek csak az Ön és szakértőinek kreativitása szabhat határt. Az általunk biztosított technológia az eddig alkalmazott, professzionálisan megkomponált prezentációinak mélyebb dimenziókat adhat.

Gigantikus kivetítő rendszerünk a Szent-Györgyi Albert Agóra exkluzív épületének Informatóriumában érhető el, egy 120 főt befogadó, 200 négyzetméteres konferenciaterem egyedi vizuáltechnikáját biztosítva. Maga a vetítési felület 4 X 14 méteres.

A vetítési felületen látványos, a megszokottól jelentősen eltérő prezentációk, image anyagok jeleníthetőek meg. A screenwall rendszert nem érdemes pusztán csak filmek, hagyományos prezentációk vetítésére használni, inkább a kreatív erőket alkalmazva, beágyazott videók, képek, inzertek, szövegek, grafikai elemek montázsának szakszerű berendezésével lehet kihasználni a technika adta lehetőségeket.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.