Közösségi program portál
és helykereső

A világ 80 országában járt már Perger István világutazó - nekünk a Selyemútról mesél!

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A világ 80 országában járt már Perger István világutazó, a Keletiből Hongkongba blog alapítója, szerzője - nekünk hamarosan a Selyemút mentén szerzett kalandjairól mesél! Emberek, történetek, tájak és történelem - igazi csemege az utazás és felfedezés szerelmeseinek!
Az előadás címe: Kínától Irakig: utazások a Selyemút mentén
Az előadás időpontja: 2023. április 24. hétfő 18.00
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/.../PERGERISTVAN230424 oldalon kaphatók március 6-án, hétfőn reggel 8.00 órától!
Eddig a világ 80 országában járt Perger István „világutazó”, akinek „A Keletiből Hongkongba” nevet viselő, utazásokról szóló Facebook-oldalát/blogját 12.000-en követik nap mint nap. Nem csoda, hiszen könnyed, fogyasztható stílusban kínál képes élménybeszámolókat olyan rendkívüli helyszíneken megvalósult utazásokról, melyekről a legtöbben csak álmodni szoktak (vagy még azt sem).
A Selyemút évszázadokon keresztül a világ egyik legfontosabb kereskedelmi és kulturális közvetítő útvonala volt. Ma pedig egyre inkább újra az.
Perger István előadása során megelevenednek az itt élő emberek, történetek, tájak és a történelem. Az agyagkatonákról híres Hszian, az ujgurföldi Kasgar, az üzbegisztáni Szamarkand, Buhara, Híva. Ősi városok Kazahsztánban és Türkmenisztánban, a perzsiai Mashad és Nisapur - csak néhány megálló ebből a hatalmas és izgalmas térségből.
Perger István, a Keletiből Hongkongba blog szerzője az elmúlt években bejárta az egykori Selyemút jelentős részét Kínától a volt szovjet Közép-Ázsián és Iránon, Irakon át Törökországig.
Sok képpel és videóval gazdagított előadása minden korosztály számára igazi csemegét kínál – hatalmas érdeklődésre számítunk!
Jegyárak:
- kedvezményes árú jegyek: 2.500,- Ft (SZTE-kártya, pedagógusigazolvány, nyugdíjas-igazolvány);
- teljes árú jegyek: 3.000,- Ft.
Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/.../PERGERISTVAN230424 oldalon kaphatók március 6-án, hétfőn reggel 8.00 órától!
334395290 719352186497293 6021110631658360976 nPortálunkat várhatóan 2023. június végén leállítjuk. Hálásan köszönjük az együtt töltött éveket! ♥♥♥

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.