Közösségi program portál
és helykereső

A szegedi “Hídember”

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A Szent-Györgyi Albert Agórával együttműködésben 2017 tavaszán új sorozatot indítottunk: egy „vetítős” sorozatot, amelyben elsősorban szegedi és környékbeli fotóművészek/művésztanárok/hobbifotósok közreműködésével „szemet/lelket gyönyörködtető” vetítésekre kínálunk rendszeres lehetőséget. Mindezt egy kivételes adottságokkal rendelkező helyszínen, az Agóra Informatórium nevű egységében.

Az őszi évad szeptemberi nyitóelőadásában vendégünk lesz a “tiszteletbeli hídépítő”, a szegedi “Hídember”: Dobóczky Zsolt.

A szegedi mérnök-tanár mára fotóművész: eleinte diaporámáival lett ismert fotósberkekben, az utóbbi időkben pedig nagyberuházásokat fotografált végig – ahogyan mondani szokták, “az első kapavágásoktól” (például az M43-as Tisza-híd (Móra Ferenc híd) és az ELI születését). Zsolt természetesen nemcsak építkezéseket fotóz, mindig nála van a fényképezőgépe és folyamatosan fényképezi a körülette lévő világot.

Legújabb előadásában most velünk is megosztja élményeit, számunkra is megmutatja a beruházások során született nagyszerű, látványos fotóit! Öröm lesz látni és hallani!

Az előadás időpontja: 2017. szeptember 26. kedd 17.30

Az előadás helyszíne: Szent-Györgyi Albert Agóra, Informatórium – Szeged, Kálvária sgt. 23.

Az előadás címe: Fényképezés az alapoktól – Gondolataim a fotográfiáról két építészeti nagyberuházás tükrében sok képpel

A rendezvény ingyenes, de regisztációhoz kötött.

Jelentkezés: http://www.jgypk.hu/mentorhalo/a-szegedi-hidember/

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.