Közösségi program portál
és helykereső

A sikeres nyilvános beszéd kulisszatitkai

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A ZUG színház és művészeti tetthely a Beszélőkém csapatával elindítja a sikeres nyilvános beszédre felkészítő workshopját.

 

Előadást kell tartanod az iskolában vagy egyetemen, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Szakmai előmeneteled szempontjából fontos, hogy magabiztos legyél egy meetingen vagy egy konferencián? Akkor ez a kurzus neked szól!

 

A workshopon azt tanulhatjátok meg, hogyan érdemes megszólalnotok közönség előtt, hogyan köthetitek le a hallgatóságot, hogyan gyűrjétek le a lámpalázat.

 

Az órákon rövid elméleti ismeretek átadása után gyakorlati tapasztalatokat szerezhettek rövid feladatokon keresztül. A csoportban egymás előadásait, beszédeit meghallgathatva játszva tanulhattok.

A Beszélőkém csapata - Csák Luca, Laczi István és Tasnádi Dávid - régóta tart előadásokat, workshopokat a nyilvános beszéd témájában, magabiztosan vezetik végig a résztvevőket a mondanivaló megfogalmazásától annak hatásos átadásáig.

 

Miről lesz szó a tanfolyamon:

  • 1-2. óra Beszéd születik: a beszédírás trükkjei, a storytelling alkalmazása, személyes történetek hatásos megosztása egy előadásban, a különböző beszédstílusok alkalmazása, saját stílusotok megtalálása;
  • 3. óra - Tiéd a színpad, mit kezdesz vele?: nonverbális kommunikáció alkalmazása, játék a hangoddal, a mozdulataiddal, az érzelmek hatékony alkalmazása, az elektronikai eszközök jó megválasztása;
  • 4. óra - Le a lámpalázzal!: hogyan gyűrjük le a félelmet, ami minden nyilvános megszólalásnál megjelenik - technikák, tanácsok, módszerek;
  • 5. óra - Gyakorlás teszi a mestert: hogyan készülj fel egy konkrét beszédre, előadásra, hogyan használd a szüneteket és hogyan készülj fel a váratlan szituációkra.

A kurzus október 20-tól indul, heti 1 alkalommal, keddenként 18:00-19:30 között és 5 alkalmat ölel fel.
_____________________________________________

 

Jegyár: 20.000,- Ft/5 alkalom

 

Jegyeket a TIXA felületén tudtok vásárolni: https://tixa.hu/nyilvanos_beszed_ZUG_2020

_____________________________________________

 

A szervező honlapja: http://homoludensproject.hu/
A szervező elérhetősége: homoludensproject@gmail.com
A helyszín facebook oldala: https://www.facebook.com/zugszinhaz/
Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.