Közösségi program portál
és helykereső

8. Éjszakai Jótékonysági Villamosfutás- 8th Midnight Tram Run

Hozzáadás a Google naptáramhoz
-Please scroll down for English version-

Idén már 8. alkalommal kerül megrendezésre az Éjszakai Jótékonysági Villamosfutás május 3-án.

A verseny célja, hogy minél több sportolni és jótékonykodni vágyó embert gyűjtsön össze, akik szeretik a kihívásokat.
A rendezvény 22:30-kor veszi kezdetét a Nagyállomás előtt az Indóház-téren, ahol a jelentkezők regisztrálhatnak, majd valamivel az utolsó villamos kifutása után indul a futás, ami végig a villamos síneken halad egészen a végállomásig, a Szeged Pláza parkolójába. (4km)

Ha valaki nem érez magában elég erőt a táv lefutásához, számukra a táv kerékpárral is megtehető!

A részvételi díj 1000 Ft, amellyel idén a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálatot szeretnénk támogatni. Az eddigi villamosfutásokkal már közel 2,5 milló forinttal támogattuk a szegedi gyermekellátást. Ez a nevezési díj egy minimum nevezési díj, ha valaki nagyobb összeget szeretne rászánni a támogatásra, akkor természetesen arra is lesz lehetőség a helyszínen.

A különleges feltételek és a nemes cél biztosíték arra, hogy több száz egyetemista és sportolni vágyó ember közösen, együtt vegyen részt a rendezvényen.

Reményeink szerint több száz résztvevője lesz a rendezvénynek, aminek köszönhetően sokat segíthetünk a koraszülött gyerekeken.

A rendezvény végeztével a Szegedi Közlekedési Társaság jóvoltából villamosjárat indul vissza az Indóház térre, mely minden megállóban megáll.

🇬🇧8th Midnight Tram Run🇬🇧

Our traditional charity event, the night tram run will be organised again on May 3rd midnight.

With the money we would like to sponsor a child healthcare foundation. The distance is approximetly 4km from Indóház square (Train station) to Szeged Pláza (mall). The „start-up fee” is 1000HUF, which is going to the foundation. The registration at Indóház square will be from 10:30pm to 11:50pm, and the start is after the last tram leaving the station..
The announcement of the results going to be at Szeged Pláza from 1:00am.

At the end of the competition, a tram will depart from Szeged Pláza, heading to Indóház tér, and stops at every tram-stop.
55487970 2923538960992463 4874162379102879744 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.