Közösségi program portál
és helykereső

5. Országos Rajzfilmünnep

Hozzáadás a Google naptáramhoz
11.03. 16:15 GRU 3.
11.04. 14:45 LENGEMESÉK
11.04. 16:00 KAFF DÍJNYERTES FILMEK
11.04. 16:15 SALAMON KIRÁLY KALANDJAI
11.05. 14:30 VILI, A VERÉB
11.05. 16:00 PRIMANIMA DÍJNYERTES FILMEK

Jegyár: egységesen 750,- Ft

Ki ne emlékezne a Magyar népmesék sorozat főcímdalára, amit esténként együtt fütyültünk a kismadárral, a Fürge rókalábak kezdetű rajzfilm slágerre, vagy az „MZ per X, MZ per X jelentkezz!” hívó mondatra? Még sok más kedves emlék juthat eszünkbe a több mint száz éves magyar animáció történetéből.
A 15 éves KEDD Animációs Stúdió, támogató partnerei segítségével, gazdag rajzfilm kínálatot gyűjtött össze és ajánlott fel azoknak az intézményeknek, amelyek nyitottak családi és gyerekprogramok szervezésére. A színes, programokkal teli, rajzfilmvetítésekkel egybekötött hétvége minden helyszínen hasonló, mégis más-más programmal várja a helyi családokat, kicsiket, nagyokat.
Az 5. Országos Rajzfilmünnep fővédnöke Bartos Erika, Pro Familiis-díjas, számos egyéb elismerése mellett a 2017-es Év Gyerekkönyve Díjat is elnyerő meseíró, többek között a nagysikerű rajzfilmsorozat, a Bogyó és Babóca írója és rajzolója.
A programsorozathoz idén 53 városban összesen 60 helyszín csatlakozott. Minden Rajzfilmünnep helyszín programja elkészült, országosan több mint 350 program közül válogathatnak az érdeklődők.
A https://rajzfilmunnep.hu oldalon a programok típusára, időpontjára és helyszínére is kereshetnek az érdeklődők, illetve a szabad szavas keresővel bármilyen egyéb keresett tartalmat is megtalálhatnak.

Rajzpályázat
A Rajzfilmünnep azoknak a 14 év alatti gyerekeknek, akik szeretnek rajzolni, pályázatot is hirdetett, melyre egészen az idei programsorozat végéig, november 5-ig várjuk a beérkező alkotásokat „Rajzfilmünnep Rajzban” címszóval.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.