Közösségi program portál
és helykereső

2016.09.23 ★ Badgirls

Hozzáadás a Google naptáramhoz
2016. Szeptember 23. Péntek
★★★ BADGIRLS Season opening ★★★ SZEGED

Talán mi sem gondoltuk volna, talán csak álmodtunk arról, hogy új rezidenciánk Szegeden ilyen zajos sikert fog majd aratni... Így az első szezonunk sikerein felbuzdulva, a nyári szünetet követően még nagyobb lelkesedéssel és energiával vetjük bele magunkat az új klub szezonba!

A havonta egy alkalommal péntekenként jelentkező Badgirls klubest koncepciója ugyanaz marad: elsősorban a HOUSE területén olyan artistok bemutatása, akik nem, vagy már nagyon régen jártak Szegeden, különösen a hazai "csemegékre" fókuszálva!

Az egyik ilyen "ínyencség" lesz a fő attrakció a szeptemberi szezon nyitón, a Londonban élő de magyar származású ★EMERY WARMAN★ személyében, akire méltán lehet büszke a hazai szcéna! Hősünknek 10 saját szerzeményéből, kb 11-et tol ★MARCO CAROLA★, a Londoni ★EGG-ben★ saját labelje a NOEXCUSE havi rezidenciát visz, Ibizán ★Steve Lawler Viva Warriors★-án éppúgy megfordul, mint éppen Dubai, vagy Olaszország legjobb klubjaiban. Az elmúlt alig 2 évben elképesztő tempóban robbant be a köztudatba, köszönhetően zseniális érzékének, mellyel a "lépegetős, minimalista, preciízen és dinamikusan szóló groove-okkal operáló high-tech cuccait" pakolja össze. Szinte nincs olyan Marco Carola szett, amikor ne tolna le legalább egy, de olykor 4-5 Emery Warman szerzeményt! Ha pedig Carola és a hazai support, akkor ★COLLECTIVE MACHINE★ a másik arc akit hasonló módon csíp az "öreg"! Mario-nak is tucatnyi darabját játszotta rongyosra "Don Carolone", így mivel a ★BADGIRLS★-ös srácok új labeljének az ★ALLIWANT★-nak is Marco Carola a kapcsolódási pontja össze is állt a szezon nyitó line upja! A "Maestro' hangzását idézzük meg a szezon első Hungis Badgirls buliján, melyre ezúton is szeretettel várunk!

Badgirls Team

***************************
★★★ NYERD MEG AZ 5 AJÁNDÉK BELÉPŐ EGYIKÉT! ★★★
Nem kell mást tenned, mint:
1. Jelöld az eseménynél, hogy OTT LESZEL!
2. Oszd meg az eseményt az üzenő faladon!
3. Hívd meg legalább 200 ismerősöd az eseménybe!
4. Írd ide az esemény üzenő falára, hogy "Megosztva, Meghíva BADGIRLS SZEGED HUNGI"

TERMÉSZETES ELLENŐRIZZÜK A MEGOSZTÁSOKAT ÉS HA MINDEN RENDBEN AKKOR TUDTOK CSAK RÉSZT VENNI A JÁTÉKBAN!!
***************************
spec. guests:
EMERY WARMAN (NoExcuse, London EGG, Deeperfect)
COLLECTIVE MACHINE (8bit, Terminal M, Deeperfect)
djs:
James Cole
Pat Duff
Shabaam

EXTRA Vizual: Protolux
***************************
★ Helyszín: Hungi Vigadó / Szeged Stefánia 6720 ★

★ Belépő: ★
Éjfélig: 1500Ft utána 2000Ft
VIP jegy: 5000 Ft! VIP jegyet csak telefonon, személyes átvétellel igényelhetsz az alábbi számon elővételben: +36 30 700 57 72 A helyszínen pedig korlátozott számban!
Asztalfoglalás: 06 36 20-3336-220

★ A belépés jogát a rendezőség fenntartja! Belépés 18 éves kor felett! ★
14188115 1409944232353555 1596395633776160748 oFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.