Közösségi program portál
és helykereső

12.26 Christmas Circus w / Tommyboy

Hozzáadás a Google naptáramhoz
★★★ CHRISTMAS CIRCUS ★★★
2016.12.26. hétfő Szeged@Hungi Vigadó
spec. guest Tommyboy Classic

Tátttátárárrárá Táttádám...!!!

Dobpergés, és kürt! Cintányér és habverő! Itt van hát az újabb mjuuuzik eső! Szögedre visszatér a ZENECIRKUSZ, a Hungi egyik "legcsinibb", "legtrendibb" klubestje, mely októberben debütált!
A hírös nevös NuDisco CIRCUS az óperencián túlról elvarázsolta a Vigadó nagyérdemű publikumát! Ezúttal a fő áttrákszion az immáron tengerentúlon, Miamiban székelő és a világban méltán ismert és elismert művész TOMMYBOY lesz!
Az élő legenda nagyon régen járt már Szegeden és a világ körül turnézva Magyarországra az ünnepek alkalmával érkezik, egyenesen hozzánk!
Mivel annyi szép emlék fűzi őt e városhoz és közönségéhez, így a Karácsony alkalmából a NuDisco Circus speciális Christmas körítést kap és felelevenítjük vele a régi idők legnagyobb himnuszait is! Egy alap koncepciónk van zenében ezen az estén, hogy a könnyed vokálos a névhez illő "csajos" és táncparkettorientált régi nagy trackek vagy éppen újabb darabok pörögjenek a lemezjátszókon!
TOMMYBOY 00:00-tól 02:00-ig ilyen régi és új klasszikusokkal vár majd minket, mellette ROBERTO a klubest házigazdája és a hölgyek másik nagy kedvence (a fő vendég mellett) áll majd a pultba, akit BIG BILL speciálisan erre az alkalomra szelektált nudisco-house szetje egészít majd ki. A bemelegítésről Flyingsoul gondoskodik majd vinyl only szettel a legjobb vokálos deep house klasszikusokból válogatva.
A nyitóbulin megtapasztalt egyedi cirkuszos dekoráció, az ehhez dukáló hoszesz-táncos kar, a jópofa ötletek és meglepik mellett újfent kedveskedünk egy welcome vodka-shot-tal a korán érkezőknek!

Ahogy azt az első buli is igazolta, Ibiza brandjeihez hasonlóan a NuDisco Circus-ban nem csak a megszokott xy fellépő lesz az attrakció, hanem maga a hangulat, az extra elemek fogák azt a különleges élményt szolgálni, amiről már most mindenki pozitívan nyilatkozott! Köszönjük az első bulin hogy ilyen sokan eljöttetek, a bizalmat melyet ezen a bulin szeretnénk még tovább fokozni!

Ha valami egyedire, trendire, különlegesre vágysz akkor próbáld ki te is! Karácsony másnapján Christmas Circus egy élő legendával, hogy lemozogjuk a rengeteg bejglit és tőőőőtöttkáposztát!
Szeretettel Várunk!

***************************
★★★ NYERD MEG AZ 5 AJÁNDÉK BELÉPŐ EGYIKÉT! ★★★
Nem kell mást tenned, mint:
1. Jelöld az eseménynél, hogy OTT LESZEL!
2. Oszd meg az eseményt az üzenő faladon!
3. Hívd meg legalább 200 ismerősöd az eseménybe!
4. Írd ide az esemény üzenő falára, hogy "Megosztva, Meghívva Nudisco Circus HUNGI"

TERMÉSZETES ELLENŐRIZZÜK A MEGOSZTÁSOKAT ÉS HA MINDEN RENDBEN AKKOR TUDTOK CSAK RÉSZT VENNI A JÁTÉKBAN!!
***************************
DJS:
Tommyboy (00:00-02:00)
Roberto
Big Bill
Flyingsoul

***************************
★ Helyszín: Hungi Vigadó / Szeged Stefánia 6720 ★

★ Belépő: ★
A programra a Free Tickett - ingyenes belépők, ill. a Hungi VIP Kártyák ingyenes belépésre NEM jogosítanak! Köszönjük megértéseteket!
Éjfélig: 1500Ft utána 1990Ft
VIP jegy: 5000 Ft! VIP jegyet csak telefonon, személyes átvétellel igényelhetsz az alábbi számon elővételben: +36 30 700 57 72 A helyszínen pedig korlátozott számban!
Asztalfoglalás: 06 36 20-3336-220

★ A belépés jogát a rendezőség fenntartja! Belépés 18 éves kor felett! ★
15194549 1356767374343144 6221261623428647332 oFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.