Közösségi program portál
és helykereső

06.03 Badgirls Season Closing w / The Debut

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Kedves Barátunk!

Itt a június, vagyis a zárt klubokból a szabadba költözés ideje... A BADGIRLS szegedi rezidenciáján is készülünk a nyári szünetre, de előtte úgy gondoltuk összehozunk még egy szezon búcsúztató extra bulit június első hétvégéjére!
Az 5. “szeánszunk” vendége az a budapesti klubest és két házigazdája lesz, akikkel, mondhatni “sülve-főve” együtt lógunk, hiszen számtalan közös projektben dolgozunk velük együtt.
Az egyik, ha nem a legfontosabb ilyen kezdeményezés a CINEMATINÉ az ország talán legkülönlegesebb bulija, mely elsőként mutatott újat itthon a nappali, minőségi bulik területén...
A THE DEBUT nem csak ezen a területen nyújt kiemelkedőt, és rokon velünk, hiszen szintén több mint 15 éve ténykednek a klubéletben, általuk is rengeteg külhoni dj-t és projektet ismerhetett meg a szakma, a CINEMA HALL és a KASINO révén pedig klubüzemeltetésben is elismerésre méltót tettek le az asztalra!
Nem véletlen érezzük közösnek a gyökereinket, a szellemiségünket, a mindig újat, minőséget, értéket teremtő szemléletmódot, mely az évek alatt egy mély szakmai respekt és barátság alapjait rakta le a két team között.
Ezért is volt egyértelmű, hogy Szegeden is vendégül látjuk őket, hiszen emlékeink szerint, az egykori a Retro rezidenciánkon jártak utoljára a városban...

A THE DEBUT vendégszereplésével a teljes BADGIRLS csapat stábja nevében is KÖSZÖNJÜK az elmúlt 5 bulit, mellyel új fejezet kezdődött nem csak a mi életünkben de a régióéban is... Találkozunk szeptemberben!

Dj's: Andras Garay, Jaffa Surfa, Pat Duff, James Cole, Shabaam, The Dmx

Info: Badgirls (Official), Hungi

***************************
★★★ NYERD MEG AZ 5 AJÁNDÉK BELÉPŐ EGYIKÉT! ★★★
Nem kell mást tenned, mint:
1. Jelöld az eseménynél, hogy OTT LESZEL!
2. Oszd meg az eseményt az üzenő faladon!
3. Hívd meg legalább 300 ismerősöd az eseménybe!
4. Írd ide az esemény üzenő falára, hogy "Megosztva, Meghíva: például: 7073-7373- ig"
(Az első számnak azt írd a kommentbe ahol az esemény aktuális résztvevőinek száma volt a meghívásod előtt, a 2. számnak pedig ahány embert meghívtál és annyival nőtt)

TERMÉSZETES ELLENŐRIZZÜK A MEGOSZTÁSOKAT ÉS HA MINDEN RENDBEN AKKOR TUDTOK CSAK RÉSZT VENNI A JÁTÉKBAN!!
***************************
13217575 1328549993826313 3520041014114389203 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.