Közösségi program portál
és helykereső

04. 07. 17th Badgirls Birthday Szeged Hungi

Hozzáadás a Google naptáramhoz
2017. Április 07. péntek
★★★ 17. BADGIRLS SZÜLETÉSNAP ★★★
★SZEGED★HUNGI★

Kedves Barátunk!

Igen! Nem tévedés jól olvasod!:) az idén ünnepeljük a BADGIRLS 17. SZÜLINAPJÁT - hol máshol, mint a szegedi HUNGI rezidenciánkon, amely annyira a szívünkhöz nőtt!

Nehéz lenne összefoglalni a 17 évet, ráadásul a korábbi években ezt meg is tettük egy-egy nagy historiográfia összegyűjtésével és szerkesztésével...
Kár lenne felsorolni a számtalan vendég lemezlovászt akit eddig (sokat elsőre Magyarországon) bemutattunk: Carolától, Loco Dice-on át Sasha-Digweed, vagy Dubfire-ig nem lenne elég ez a felület... Ezúttal az emlékek megidézése mellett a jelenre koncentrálunk, RÁTOK, MAGUNKRA, EGYMÁSRA! Egy 17 éves ifjú elánjával, szenvedélyével, lelkesedésével, ami ugyanúgy ott ég bennünk!
Hálásak vagyunk a sorsnak, hogy immáron több generáció cseperedett fel a klubestjeinken! Büszkék vagyunk arra amit veletek közösen elértünk, és hogy nemzedékek zenei világának határait tudtuk a magunk szerény eszközeivel kitágítani...
Az elektronikus zene számunkra mindig is sokszínű volt, a HOUSE-tól a TECHNO -ig annyi de annyi árnyalata az amelyben ott rejlik a titok, ami buliról-bulira elvarázsol minket a pult inennső oldalán éppúgy, mint a táncparketten... Ez a zenei unvierzum mindig is az újdonságra épült, nem a múltba temetkezik, de onnan táplálkozik, oda nyúlnak vissza gyökerei. Ezen az estén nem az unalomig ismételt és elcsépelt “klasszik-” bulival várunk, hanem azzal amik vagyunk! Immáron 17 éve, ŐSZINTE és színes HOUSE darabokkal évjárattól függetlenül! A megszokott extrákon túl szülinapi dekorunk is lesz, no meg torta és minden ami egy 17 éves “rosszlány” szülcsinapján kijár!! A 3 alapító (James, Pat, Shabi) mellett a 4. tag Mario játékán túl a The Debut házigazda Rizkid lesz velünk.

***************************
★★★ NYERD MEG AZ 5 AJÁNDÉK BELÉPŐ EGYIKÉT! ★★★
Nem kell mást tenned, mint:
1. Jelöld az eseménynél, hogy OTT LESZEL!
2. Oszd meg az eseményt az üzenő faladon!
3. Hívd meg legalább 200 ismerősöd az eseménybe!
4. Írd ide az esemény üzenő falára, hogy "Megosztva, Meghíva 17. BADGIRLS SZÜLINAP"

TERMÉSZETES ELLENŐRIZZÜK A MEGOSZTÁSOKAT ÉS HA MINDEN RENDBEN AKKOR TUDTOK CSAK RÉSZT VENNI A JÁTÉKBAN!!
***************************
DJS:
James Cole
Pat Duff
Shabaam
Collective Machine
Rizkid

EXTRA co-hidegfüst ágyúk.
EXTRA show táncosok
EXTRA klub dekor
EXTRA VIP area
***************************
★ Helyszín: Hungi Vigadó / Szeged Stefánia 6720 ★

★ Belépő: ★
Éjfélig: 1500Ft utána 2000Ft
VIP jegy: 5000 Ft! VIP jegyet csak telefonon, személyes átvétellel igényelhetsz az alábbi számon elővételben: +36 30 700 57 72 A helyszínen pedig korlátozott számban!
Asztalfoglalás: 06 36 20-3336-220

★ A belépés jogát a rendezőség fenntartja! Belépés 18 éves kor felett! ★
17218327 1628381467176496 4462411825811806604 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.