Közösségi program portál
és helykereső

03.10 Badgirls pres. Chriss Ronson & Kühl

Hozzáadás a Google naptáramhoz
2017. Március 10. péntek
★★★ BADGIRLS ★SZEGED ★HUNGI★★★

Kedves Barátunk!

A 11. alkalom következik a BADGIRLS szegedi HUNGI rezidenciájának az életében.
Nem győzünk hálálkodni NEKTEK! -a törzsközönségünknek, aki hónapról-hónapra ilyen frenetikus hangulatot produkáltok nekünk! Nélkületek ez az álom nem élne, és nem lenne ilyen sikeres... KÖSZÖNJÜK!

A meglevő újításainkkal valódi klubest, minőségi és különleges szórakozási forma született meg, ahol a zenei élmény mellé egy komplex atmoszféra is társul, így a jól bevállt hidegfüstágyúk, extra lámpa-park, dekorációs elemek, gyönyörű showtáncosaink, a “boiler-roomosított” djpultos vip szekció mind-mind tovább emelik majd az estek fényét...

A folytatásban március 10-én két legendát köszöntünk újra együtt a pultban! Nem is emlékszünk rá, mikor jártak utoljára így ebben a felállásban Szegeden, de nem most volt az biztos! Két olyan klasszikus, akik az elmúlt több mint 20 év alatt meghatározták a hazai undergroun e-zenei kultúra képét, és a mai napig aktívan formálják a szcénát!
Chriss Ronson a legendás BPM, Keceli, Home-os, vagy éppen Szegedi bulik mellett nemzetközi szinten is elért szinte mindent amit lehet! Minden nagyágyú, akivel egy pultban állt vagy áll, elismerően nyilatkozik róla, a közönség számára sokunknak azóta is ő a Nr.1 lemezlovas! Cre8tion kiadójával Budapesten az Aether-ben vagy a Corvin tetőn a jelen innovatív és előremutató külhoni lemezlovasait prezentálja és viszi tovább misszióját a friss és aktuális house legjavának bemutatásával... Nálunk is erre készül!

Kühl Tamás a house melodikusabb, atmoszférikusabb epic oldalát képviselve aktuálisabb, mint valaha! Nem véletlenül van ott töretlenül az élvonalban, hiszen fanatikus zeneszeretete, újdonság utáni vágya és elánja újra és újra megújítja őt és vele a hazai hangzását a műfaj- nak! Együtt a két legenda játéka számunkra különösen nagy jelentő- séggel bír, ahol a múlt a jelen és a jövő zenei világa válik eggyé!

***************************
★★★ NYERD MEG AZ 5 AJÁNDÉK BELÉPŐ EGYIKÉT! ★★★
Nem kell mást tenned, mint:
1. Jelöld az eseménynél, hogy OTT LESZEL!
2. Oszd meg az eseményt az üzenő faladon!
3. Hívd meg legalább 200 ismerősöd az eseménybe!
4. Írd ide az esemény üzenő falára, hogy "Megosztva, Meghíva BADGIRLS SZEGED HUNGI"

TERMÉSZETES ELLENŐRIZZÜK A MEGOSZTÁSOKAT ÉS HA MINDEN RENDBEN AKKOR TUDTOK CSAK RÉSZT VENNI A JÁTÉKBAN!!
***************************
DJS:
Chriss Ronson
Kühl
James Cole
Pat Duff
Peterslounge

EXTRA co-hidegfüst ágyúk.
EXTRA show táncosok
EXTRA klub dekor
EXTRA VIP area
***************************
★ Helyszín: Hungi Vigadó / Szeged Stefánia 6720 ★

★ Belépő: ★
Éjfélig: 1500Ft utána 2000Ft
VIP jegy: 5000 Ft! VIP jegyet csak telefonon, személyes átvétellel igényelhetsz az alábbi számon elővételben: +36 30 700 57 72 A helyszínen pedig korlátozott számban!
Asztalfoglalás: 06 36 20-3336-220

★ A belépés jogát a rendezőség fenntartja! Belépés 18 éves kor felett! ★
17015665 1613261688688474 7229794934558146695 oFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.