Közösségi program portál
és helykereső

0217 Badgirls pres Peter Makto Szeged Hungi vol10

Hozzáadás a Google naptáramhoz
2017. Február 17. péntek
★★★ BADGIRLS ★SZEGED ★HUNGI★★★
10. Jubileumi felvonás

Kedves Barátunk!

A 10. jubileumi felvonáshoz valami igazán különleges zenei csemegét gondoltunk az “ünnepi asztalra” tenni... Utána kellett néznem: immáron 6 éve(!), hogy együtt játszottunk Dandy Petivel aka Peter Maktoval Szegeden, így épp itt volt az ideje pótolni a hiányosságot, különösen úgy, hogy az első TRUESOUNDS buli olyan frenetikusan sikerült! A két csapat a house egy-egy sajátos hangulatát reprezentálja, de mindez kiválóan kiegészítette egymást az 1. alkalommal is így jön a folytatás! Rendhagyó módon nem mutatom be a vendéget (úgyis mindenki ismeri!:) hanem megkértem Petit, hogy ossza meg velünk gondolatait:

“Húúú nagyon vártam már a lehetőségét annak, hogy Szegeden ismét egy hosszabb kibontakozós és a végén megőrüléses szettet tudjak tolni! Elfogadtam teljesen, hogy az ország déli régiójában jelenleg a feszesebb témákról és a technoról szólnak a bulik, így tudtam, hogy akkor fogok odaérni amikor annak úgy kell lennie. Az elmúlt évek zenei változása, az ország fiataljainak tudati nyílása és a világ urbanizációja miatt, most megint ott tartunk, hogy elfér a techno mellett a dallamosabb és atmoszférikusabb világ is, hiszen a netes tér miatt mára már mindenki magát set up-olja abban, hogy ki mit hallgat. Amit én képviselek, annak ugyanolyan döngölős az alapja, mint a szárazabb zenéknek és lehet rá bulizni rendesen. Nagyon jó visszhangja volt a novemberi Truesounds estnek, ezért egészen biztos vagyok benne, hogy most is jó hangulat lesz. Nem fogok kímélni senkit, illetve de! Azok pénztárcáját akik lelkesen járnak fel Budapestre Szegedről a buliajinkra. Egyébiránt meg a facebook-on epedve nézem a szebbnél szebb szegedi TSajokat, úgy érzem itt az ideje élőben is megfürödni a látványban. Szóval, minden pont úgy van jól ahogy annak lennie kell, nagyon várom, de tényleg!
- Peter Makto"

***************************
★★★ NYERD MEG AZ 5 AJÁNDÉK BELÉPŐ EGYIKÉT! ★★★
Nem kell mást tenned, mint:
1. Jelöld az eseménynél, hogy OTT LESZEL!
2. Oszd meg az eseményt az üzenő faladon!
3. Hívd meg legalább 200 ismerősöd az eseménybe!
4. Írd ide az esemény üzenő falára, hogy "Megosztva, Meghíva BADGIRLS SZEGED HUNGI"

TERMÉSZETES ELLENŐRIZZÜK A MEGOSZTÁSOKAT ÉS HA MINDEN RENDBEN AKKOR TUDTOK CSAK RÉSZT VENNI A JÁTÉKBAN!!
***************************
DJS:
Peter Makto (aka Dandy) (long set)
James Cole
Pat Duff
Shabaam

EXTRA co-hidegfüst ágyúk.
EXTRA show táncosok
EXTRA klub dekor
EXTRA VIP area
***************************
★ Helyszín: Hungi Vigadó / Szeged Stefánia 6720 ★

★ Belépő: ★
Éjfélig: 1500Ft utána 2000Ft
VIP jegy: 5000 Ft! VIP jegyet csak telefonon, személyes átvétellel igényelhetsz az alábbi számon elővételben: +36 30 700 57 72 A helyszínen pedig korlátozott számban!
Asztalfoglalás: 06 36 20-3336-220

★ A belépés jogát a rendezőség fenntartja! Belépés 18 éves kor felett! ★
16179105 1580098035338173 1948873127695078431 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.