Közösségi program portál
és helykereső

02/21 ★ Badgirls ★ Stefano Noferini ★ Szeged Hungi ★ Alliwant

Hozzáadás a Google naptáramhoz
❎ 02/21 ❎ STEFANO NOFERINI ❎ Szeged/Hungi ❎

Az egyik legnagyobb ‼️ KÖZÖNSÉGKEDVENCÜNK ‼️ tér vissza hozzánk

👉 Stefano Noferini👉 Tavaly az év egyik legnagyobb hangulatát hozta el nekünk, telerakva a Hungi fantasztikus nagytermét! Ezúttal sem várunk tőle kevesebbet, így Dél-Amerikai turnéját követően felénk veszi az irányt!

Szakmai szempontból is különösen fontos ez az esemény, hiszen kiadónk az 👉 AlliWant Music 👉 és Stefano labelje a 👉 Deeperfect 👉 showcase-e is ez a party. Az apropóját az adja, hogy az est házigazdái ▶️ COLLECTIVE MACHINE és ▶️ James Cole személyében a srácoknak is volt már Deeperfect megjelenésük, így a label boss-t is köszöntjük ezen apropóból a dj pultban!
Ráadásként, hogy a jó hagyományokat tovább ápoljuk ▶️ Viktor Udvari aka ▶️ Capeesh Society személyébn újfent egy hazai új-generációs tehetséggel bővül majd az est line upja!

★★★ DJS ★★★

▶ Stefano Noferini
▶ COLLECTIVE MACHINE
▶ James Cole
▶ Capeesh Society aka Viktor Udvari
------------------
▶ Deeperfect
▶ AlliWant Music

EXTRA klub dekor
EXTRA VIP area
EXTRA konfetti ágyú
***************************
★ Helyszín: Hungi Vigadó / Szeged Stefánia 6720
Belépő: ELŐVÉTELBEN:
▶ 1.kör Szuper kedvezményes jegy CSAK! 2000ft (limitált)
Kapható csak online itt:
▶▶▶ ITT: hamarosan...
▶ 2.kör. Elővételes jegy: 2500ft
▶ Helyszínen: 2990Ft
Back Stage VIP jegy: 5000HUF/Fő
Tel.: 06 36 30 700 5772

★ Korhatár:
A buli 18+. A beléptetés meggyorsítása érdekében, kérjük, hogy mindig hozzatok magatokkal valamely fényképes igazolványt, és készítsétek is elő. A Hungi területén 22:00 után 18 év alatti személy, felnőtt kísérővel sem tartózkodhat.
★ Amire nincs szükségetek:
Szúró-vágó eszköz, tudatmódosító szerek, valamint más kereskedelmi egységben vásárolt alkoholos és alkoholmentes italok behozatala szigorúan tilos.
★ Dress Code:
Dress code-ként az elegáns és a hétköznapian elegáns öltözködést javasoljuk a rendezvényre érkezőknek. Ezért, ha a Hungiba jöttök, legyetek szívesek otthon hagyni a melegítőt, a papucsot, és más különféle sportosabb darabot, mert ilyen öltözékekben nem fogunk beengedni benneteket.
★ Ruhatár:
Használata kötelező, 200 Ft/ruhadarab. Kérjük a kapott ruhatárjegyeket őrizzétek. Kamerával megfigyelt területet, hogy óvjuk biztonságotokat és értékeiteket. Viszont a klub területén elvesztett, elhagyott értékeitekért, ingóságaitokért felelősséget nem tudunk vállalni.
★ A belépés jogát a rendezőség fenntartja!
Asztalfoglalás +36-20-3336-220
83588258 3293741443973815 6343651272964440064 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.