Közösségi program portál
és helykereső

Jalagati Jóga Egyesület

A Jalagati módszer 2008-ban indult el Szegedről. Célunk az volt, hogy olyan egyedi és tudatos mozgásformát alakítsunk ki, ami korunk tudását és a jóga alapfilozófiáját - ami a folyamatos változás, küzdés és valódi mélység - egyaránt felhasználja. https://hu-hu.facebook.com/jalagatimodszer
Cím:
Szeged, Takaréktár utca 2. 7-es csengő
Web:
http://www.jalagati.hu/
E-mail:
jalagati@gmail.com
Nyitvatartás:
http://jalagati.hu/hu/helyszinek/orarend-szeged/
http://jalagati.hu/hu/helyszinek/orarend-budapest/
Leírás:

Jalagati módszer - tudatos testmozgás

A Jalagatinál a tradicionális jógából magát a mozgásformát fejlesztettük tovább. A jóga szabadsága lehetőséget biztosít arra, hogy a gyakorlatok és gyakorlatsorok folyamatosan fejlődjenek az aktuális környezeti és anatómiai igényeknek megfelelően. A jóga gyakorlati úton változik: mindenki, aki foglalkozik vele, a saját tapasztalatait osztja meg benne. Éppen ezért nincsenek a jógában konkurens irányzatok - a lehetőségek tárháza végtelen: mindenki megtalálhatja azt a stílust, felfogást, ami hozzá a legközelebb áll.

A Jalagati módszer kidolgozásakor több éves gyakorlati tapasztalati háttérrel a tradicionális jóga alapjait ötvöztük a legmodernebb edzéselméleti és mozgásszervi rehabilitációs szempontokkal. Az így megszületett egyedi mozgásforma a Jalagati jóga, ami minden izmot átmozgat, segít a már kialakult fájdalmak megszüntetésében és az esetleges sérülések elkerülésében, a gyorsabb regenerálódásban.

Gyere jógázz velünk Szeged és Budapesten is.

Utolsó módosítás:
2021.09.15.

Hibát látok, szeretném javítani

Programot szeretnék feltölteni ehhez a helyhez
Program időpont Cím
Portálunkat várhatóan 2023. június végén leállítjuk. Hálásan köszönjük az együtt töltött éveket! ♥♥♥

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.